About me

De scurta vreme ma tot framanta ideea de a redeschide un loc unde sa imi pot exprima ganduri, unde sa pot posta tot felul de lucruri care imi plac si incet incet sa creez un loc punde sa las amprenta unei partii din felul cum sunt eu, ce caut, ce ma interesaza, ce gandesc… si multe altele.

nu pot stii sa spun exact care e scopul si durata vizitei mele in acest spatiu virtual insa momentan sunt aici ….

4 răspunsuri la About me

  1. Georgeta Bas zice:

    Prin cineva recent cunoscut, sant aici prima oara …. ma bucur ca esti inca aici.

    • electrumm zice:

      Va multumesc pentru faptul ca v-ati facut timp sa aruncati o privire pe aici. aper ca randurile ce le veti mai intalnii pe aici sa va fie de folos in vre un fel sau altul. multumesc pt picurul de sinceritate ….

  2. Va salutam

    Va scriem in dorinta de a incepe o colaborare cu dvs. si cu blogul pe care il detineti, colaborare care presupune promovarea cartilor pe care le cititi sau pe care le apreciati. In schimbul acestei promovari, noi va garantam o reducere de 10% permanenta in cadrul librariei noastre http://gramma.ro

    Ce spuneti? Daca da, dati-ne un semn si stabilim in termeni clari colaborarea.

    Va multumim si va dorim zile binecuvantate.

    Cu respect,
    Echipa gramma.ro

    • electrumm zice:

      Fara suparare pentru voi…..dar nu va voi putea ajuta cu promovatul pe acest blog al cartilor, deoarece de la bun inceput am decis sa fie un spatiu mai personal , iar cartile care totusi decid sa le promovez sunt cele pe care printre tumultul vietii, ajung sa le citesc personal…… Dumnezeu sa va binecuvanteze in toate.

Lasă un comentariu